Historie

Raamsdonksveer, 20 november 2022:
25 Jaar Schipperskoor “Recht zo die Gaat”

Onze ereleden

Erelid Walther de Groot †

Dit is een eerbetoon aan ons erelid Walther de Groot. Bij het 15-jarig koorjubileum werd hem dan ook de oorkonde uitgereikt uit respect en waardering voor zijn kwaliteiten als zanger, presentator van liedjes en verdienstelijk tekstschrijver.
Hierdoor kon het Schipperskoor steeds beschikken over prachtige liedjes en verhalen uit de haven en streek van Raamsdonksveer. Zijn grote inzet en professionaliteit gedurende zijn 15-jarig lidmaatschap gaven zij glans en glorie aan het Schipperskoor ´Recht zo die Gaat´.

Op 11 november 2019 bereikte ons het bericht dat Walther thuis in alle rust was overleden. De afscheidsceremonie werd op vrijdag 15 november 2019 gehouden te Breda.

Erelid Cees de Nijs

Dit is een eerbetoon aan ons erelid Cees de Nijs, die bij zijn 20-jarig lidmaatschap een prachtige oorkonde kreeg uitgereikt namens leden en bestuur van ons Schipperskoor.

Als blijk van respect en met grote waardering werd deze oorkonde uitgereikt voor de grote inzet en professionaliteit waardoor het Schipperskoor kon stijgen naar een hoog niveau.

Cees speelde op een ongeëvenaarde wijze met zijn accordeon de sterren van de hemel. Volg deze link naar zijn YouTube pagina.

Scroll naar boven